Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Βρήκαν ευκαιρία να τους τα ψάλουν

Τι κι’ αν η βραδιά ήταν εορταστική… Τι κι’ αν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Α.Σ. ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους απηύθυνε το Σωματείο Εργαζομένων της Οργάνωσης και παρευρέθηκαν στο χορό τους σε φιλόξενη ταβέρνα στα βόρεια της πόλης των Γιαννιτσών. Η νεοεκλεγείς πρόεδρος του Σωματείου κα Μηγιούδη βρήκε την ευκαιρία να τους τα «ψάλλει..» για τα καλά, παρότι ήταν προσκεκλημένοι τους. Βέβαια σε ανάλογες περιπτώσεις όπως οι χοροί των Συλλόγων, η ατμόσφαιρα βοηθάει στην σύσφιξη των σχέσεων και όχι στην όξυνση τους, κάτι που τελικά νομίζουμε ότι συνέβη, αφού η απόδοση ευθυνών και η εκτόξευση κατηγοριών μάλλον έκαναν τους προσκεκλημένους να νιώσουν άβολα και προσβεβλημένοι. Πάντως όταν απευθύνεις στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ κα πρόεδρε κατηγορίες ότι ενεπλάκησαν στις εκλογές του Σωματείου του εργαζομένων θα πρέπει πρώτα να απολογηθείς και για την εμπλοκή εργαζομένων… στην εκλογές για το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε παράγοντα μάλλον αναφέρεσαι στην σύσφιξη σχέσεων μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων που άποψη μου ειναι οτι εδω που εχουν φθάσει τα πράγματα στην ΕΓΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται και ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Οσο γι'αυτούς που ένοιωσαν άβολα και προσβεβλημένοι κάλιστα μπορούσαν να αντιδράσουν και δεν νομίζω να τους "φίμωσε" κανείς.
Πάντως για την απολογία περι εμπλοκής εργαζομένων στις εκλογές για το ΔΣ της Ενωσης ας απολογηθει καλύτερα ο μεγαλύτερος διδάξας εκλογομάγειρας και πολιτευτής που ήταν παρών στην εκδήλωση του συλλόγου .
Οι εργαζόμενοι της Ενωσης δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους . Ο αγώνας τους είναι κοινός και πάντα δίπλα στους αγρότες που ακόμα ελπίζουν και πιστεύουν στην αξία του συνεργατισμού.