Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αναγέννηση Επανομής 0-1. - Κλώτσησε το βαθμό της ισοπαλίας από τα 11 μέτρα

Την ευκαιρία να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων μετά τη νίκη της επί του Αγροτικού Αστέρα έχασε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που γνώρισε την ήττα στην έδρα της την Κυριακό το απόγευμα από την Αναγέννηση Επανομής. Μαζί με την απώλεια των βαθμών έχασε και την ευκαιρία να βελτιώσει σημαντικά τη βαθμολογική της θέση και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον βασικό στόχο για το φετινό πρωτάθλημα που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Πάντως για τους γηπεδούχους η ήττα αυτή δεν τους στοίχισε βαθμολογικά αφού μόνο η Καλλονή τους προσπέρασε στην βαθμολογία. Ωστόσο....
 επειδή τα περιθώρια απώλειας βαθμών εντός έδρας έχουν στενέψει πολύ η επόμενη αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή με την Παναχαϊκή στην Γιαννιτσά είναι καθοριστική για τη συνέχεια.
Στο 63΄ ο Καραγιάννης προσπάθησε μέσα στην περιοχή να αποφύγει τον Σερέτη, αλλά η μπάλα βρήκε το χέρι του Σερέτη στην προσπάθεια του να μαρκάρει τον αντίπαλό του. Ο διαιτητής άφησε τη φάση να εξελιχθεί αλλά ο επόπτης του υπέδειξε την παράβαση με αποτέλεσμα καθυστερημένα να υποδείξει τα 11 βήματα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Γκέσιος και με εύστοχο δυνατό σουτ έγραψε το 0-1 για την ομάδα του.
Δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα σε μια κάθετη πάσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων ο Κυζιρίδης τσίμπησε τη μπάλα και στη συνέχεια ανετράπη από τον αντίπαλο αμυντικό. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Κυζιρίδης πήρε θέση για να το εκτελέσει. Η εκτέλεση ήταν πολύ κακή και ο Φινιρίδης με σχετική ευκολία απέκρουσε τη μπάλα κρατώντας ανέπαφη την εστία του.Η νίκη για τους φιλοξενούμενους ήταν δίκαιη γιατί απλά ήταν πιο αποτελεσματικοί στις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με αποκορύφωμα την εκτέλεση του πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: