Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Άνω κάτω έγιναν οι υπάλληλοι στο δήμο Πέλλας με τις τοποθετήσεις προϊσταμένων και δευθυντών

"Τρίπλες"  για να προωθούν οι εκλεκτοί του δημάρχου στις καίριες θέσεις.

Και η ιστορία των δικών μας … συνεχίζεται. Σήμερα ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις των προϊσταμένων και των διευθυντών των υπηρεσιών στο δήμο Πέλλας όπως τους επέλεξε ο ίδιος ο δήμαρχος. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι οι τοποθετήσεις αυτές είναι προσωρινές αφού επίκειται η συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου μετά τον ορισμό των νέων μελών από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας.
Οι τοποθετήσεις που έγιναν δείχνουν τη λογική του δημάρχου να παρακάμπτει εκεί που μπορεί την εμπειρία και την επετηρίδα για να προωθήσει τους ανθρώπους που τον στήριξαν προεκλογικά.
Βέβαια υπάρχουν και πολλά χτυπητά παραδείγματα......
 που αν τα συνδυάσουμε με τον ορισμό των ανταποκριτών του ΟΓΑ βγάζουν μάτια. Δηλαδή το ίδιο άτομο να εισπράττει και επίδομα θέσης διευθυντού και αμοιβή ανταποκριτού ΟΓΑ αφού αυτό φρόντισε προσωπικά ο δήμαρχος. Πάντως οι τοποθετήσεις αυτές έχουν προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση στο προσωπικό του δήμου που βιώνει τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής στο πετσί του….

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προσεχε δημαρχε με τους ανταποκριτες του ογα την δικαιη μοιρασια γιατι θα μπουν στη μεση θειες ξαδερφια κτλ

Ανώνυμος είπε...

Η διεύθηνση Περιβάλλοντος με 3 προισταμένους, αποφοίτους λυκείου ανταποκριτές ΟΓΑ. 3 απόφοιτοι ιδιωτικού τεχνικού λυκείου (ευκλείδης) προιστάμενοι σε πολεοδομία και τεχνική υπηρεσία. Σπρώξιμο σε άνθρωπο του δημάρχου από υπάλληλος χωρίς μια μέρα διοίκησης προιστάμενος οικονομικού. Η πλήρης αναξιοκρατία. Άλλωστε ο ανάξιος πολιτικός προιστάμενος ανάξιους θέλει γύρω του. Καλυνύχτα σε όσους σπουδάζουν παιδιά θα τους προίστανται απόφοιτοι γυμνασίου που θα αμοίβονται με 500 ευρώ περρισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ορίσμός σε θέση προϊσταμενων μέχρι την διενέργεια κρίσεων μπορεί να γίνει με απόφαση του Δημάρχου.Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορεί να ορίσει όποιον θέλει με μόνο κριτήριο τα τυπικά του προσόντα αλλά θα πρέπει να έχει και τις προ"υποθέσεις επιλογής όπως:
α) Να έχει τα τυπικά προσόντα και να είναι στον Αβαθμό σύμφωνα με το παλαιό βαθμολόγιο δηλαδή υπάλληλος ΔΕ με βαθμό Α προηγείται του υπαλλήλου ΠΕ με βαθμό Β.
β) Μεταξύ ομοιοβάθμων υπαλλήλων προηγείται αυτός ο οποίος έχει διατελέσει προϊστάμενος Δ/νσης ή τμήματος άσχέτως πτυχίου

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

1)Ακόμη και στον ορισμό προϊσταμένων υπάρχουν κανόνες.Βεβαίως και μπορούν να προϊστανται υπάλληλοι Λυκείου (ΔΕ) αν έχουν τον Α βαθμό.(Ν 3839/2010
2)Επί ομοιοβάθμων ορίζεται προϊσταμενος οποιος έχει ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου ασχέτως τίτλου σπουδών.Επίσης υπάλληλος ΠΕ με βαθμό Β δεν μπορεί να ορισθεί
προιστάμενος (Ν3839/2010)

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΞΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΗΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΑΝΕ Ή ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ Ή ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ-. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ! ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΛΟΥΚΙ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΙ! ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

κοψτε φατσα και βγαλτε συμπερασμα

Ανώνυμος είπε...

esi ton 7'02...tha deis sth sinexeia pola kai diafora,h asxetila paei sunefo kai oxi mono....toulaxiston oi spoudagmenoi kseroun na milane,eno kapioi aloi pezoun mpala xwris th mpala......

Ανώνυμος είπε...

file 10:37 MPOUXTISAME APO SPOUDAGMENOUS POU THELOUN NA MAS SOSOUN - GIA DES GIRO SOU OLOI AYTOI POU MAS KATESTREPSAN KAI MAS KATAXREOSAN OLOI SPOUDAGMENOI EINAI
TO PTYXIO APO MONO TOU DEN LEEI TIPOTE APOLYTOS KAI STO LEEI ENAS PTYXIOUXOS

Ανώνυμος είπε...

Τόσο το σχετικό άρθρο με την τοποθέτηση των προϊστάμενων όσο και τα σχόλια που αναρτήθηκαν από ανωνύμους {πλήν των δικών 2) δείχνει οτι αυτοί που γράφουν είναι τελείως αδαείς με το θέμα .Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα για ενημέρωση του κοινού αλλά και να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι:
α).Ανταποκρτές ΟΓΑ.Με το Ν. 4169/61 άρθρο 16 παράγραφο 12 ορίζονται τα εξής: "12. Εις τους δήμους και τας κοινότητας εις τους οποίους δεν εδρεύουν τοπικαί υπηρεσίαι του ΟΓΑ, αι δια κανονισμών οριζόμεναι βοηθητικαί εργασίαι χορηγήσεως των παροχών του Οργανισμού τούτου ανατίθενται υποχρεωτικώς εις υπαλλήλους του οικείου δήμου ή κοινότητος, οι οποίοι ορίζονται υπό του ΟΓΑ, μετά γνώμην του οικείου δημάρχου ή προέδρου, ασκούνται δε παραλλήλως προς τα κύρια αυτών καθήκοντα.Επίσης άρθρο13. Γραμματείς Κοινοτήτων, δύναται ν'αντικατασταθούν εις την άσκησιν των κατά την προηγουμένην παράγραφον καθηκόντων των είτε λόγω παραπτώματος είτε τη αιτήσει των, δι' ητιολογημένης αποφάσεως του νομάρχου και μόνον εφ'όσον η άσκησις των καθηκόντων τούτων είναι δυνατή υπό δημοτικών ή κοινοτικών συνταξιούχων ή εν ενεργεία ή συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων ή υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.
Παραθέτω τα παραπάνω τόσο για του επικριτές του Δημάρχου που θεωρούν ότι ο Δήμαρχος μπορεί να αλλάζει κατά το δοκούν τους Ανταποκριτές αλλά και για εκείνους οι οποίοι προτρέπουν τον Δήμαρχο να επιβάλλει στους Ανταποκριτές απογευματινή εργασία.Πάντως ο ΟΓΑ δεν δέχεται για ευνόητους λόγους ούτε το ένα ούτε το άλλο και πάντως εγώ ως Ανταποκριτής δεν έχω σκοπό ούτε να παραιτηθώ ούτε να εργασθώ πέραν του ωραρίου.
β)Ορισμός Προϊσταμένων. Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84, 85 και 86 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, Α' 26) και του άρθρου πέμπτου του ν. 3839/2010 (Α' 51)(σημ:Με το άρθρο 51 του Ν 3905/2010 οι διατάξεις του Ν 3839/2010 ισύουν και για τους ΟΤΑ), η τοποθέτηση των Προϊσταμένων διενεργείται με μόνη απόφαση του οικείου Υπουργού ή του οικείου οργάνου διοίκησης (δηλ. του Δημάρχου) που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Οι υπάλληλοι που τοποθετούνται προϊστάμενοι σε αυτές τις οργανικές μονάδες πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα που προβλέπονται για τη θέση που καταλαμβάνουν, σύμφωνα με τις οικείες οργανικές διατάξεις και τις προϋποθέσεις επιλογής για τις αντίστοιχες θέσεις ευθύνης.Επομένως εκτός των τυπικών προσόντων (τίτλοι σπουδών) για να ορισθεί κάποιος θα πρέπει να έχει και τις προυποθέσεις επιλογής όπως π.χ τον Α βαθμό σύμφωνα με το παλαιό βαθμολόγιο και να έχει εκτέσει καθήκοντα προισταμένου (άρθρο 1 ν 3839/2010) δηαλαδή να έχει εργασιακή -Διοικητική εμπειρία κτλ Παραθέτω αυτούσια τις παραγράφους 2και 3 του άρθρου 1 του Ν 3839/2010.2.Ως προϊστάμενοι Διεύθυνσης ή αντίστοιχου ή ενδιάμεσου (μεταξύ Διευθύνσεως και Τμήματος) επιπέδου οργανικών μονάδων επιλέγονται υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ ή TE με βαθμό Α΄, οι οποίοι έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Διεύθυνσης ή Υποδιεύθυνσης ή προϊσταμένου Τμήματος. Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις προϋποθέσεις αυτές επιλέγονται υπάλληλοι με βαθμό Α΄.

3.Ως προϊστάμενοι Τμήματος και αυτοτελούς γραφείου ή αντίστοιχου επιπέδου οργανικής μονάδας επιλέγονται υπάλληλοι που έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Τμήματος ή υπάλληλοι με βαθμό Α΄. Αν δεν υπάρχουν ή δεν επαρκούν, επιλέγονται υπάλληλοι με βαθμό Β΄, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας στο βαθμό Β΄ τέσσερα (4) έτη. Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις ως άνω προϋποθέσεις για την κάλυψη των θέσεων επιλέγονται υπάλληλοι με λιγότερο χρόνο στο βαθμό Β΄.
Απο τα παραπάνω συνάγεται προηγούνται οι υπάληλοι με Α βαθμό που έχουν διατελέσει προϊστάμενοι και έπονται οι υπόλοιποι με βαθμό Α και μόνο Α (Ο βαθμός Α του παλαιού μισθολογίου)

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΩΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι όσοι εδώ γράφετε τις απόψεις αναφέρεστε μόνο στα αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και ανάπτυξης-προαγωγής των εργαζομένων παραβλέποντας ότι ακόμα και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα οι εργαζόμενοι αξιολογούνται και με υποκειμενικά ποιοτικά κριτήρια. Τι να το κάνω λοιπόν αγαπητοί μου αν κάποιοι κατέχουν πτυχία ή προϋπηρεσία σε θέσεις προϊσταμενου αλλά έχουν τελματώσει, δεν έχουν όρεξη για δουλειά και απλά θέλουν να βολευτούν στις θεσούλες τους ως κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι και να βγάζουν άλλοι τη δουλειά γι αυτούς??? Κάποια στιγμή πρέπει να ανταμοιφθούν αυτοί που πραγματικά προσπαθούν...Πρέπει λοιπόν να κρίνουμε με βάση και τα πτυχία και τους βαθμούς και τα χρόνια προϋπηρεσίας και τη συνολική προσπάθεια...Και τα λέει κάποιος που έχει τελειώσει και πτυχίο και μεταπτυχιακό και έχει εργαστεί...Το χειρότερο σε αυτή τη χώρα δεν είναι ότι έχουμε αναξιοκρατεία αλλά ότι σε όλα τα επίπεδα έχουμε τους λεγόμενους "free riders"..αν τώρα δεν καταλαβαίνετε τι είναι αυτό ανοίξτε κανένα βιβλίο..και επιτέλους ανεξαρτήτως δημάρχου,χρώματος κλπ ας δούμε κάτι καλό γι αυτή την πόλη που χρόνια τώρα έχει μείνει στάσιμη...

Ανώνυμος είπε...

αληθευει οτι ο σταμκος εγινε ανεπιθυμητος στον αγιο λουκα μετα την γκαφα που εκανε καθ υποδιξειν,επεται συνεχεια,αυτο μονο ενας το καταφερνει οι αλλοι σιωπουν γιατι ,μπαβο κωστα,ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξι,καταφεραν να σε κανουν να μην δινεις σημασεια τουε αντιδημ που ηταν επιλογη σου,τα αλλα ολα περιττα,τρ βρυσηςο ωραιο κανουν και αγωνα για επιστροφη του πρ δημου κρ βρυσης με

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ , ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ –ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ-ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ? ΕΣΥ ΠΧ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ Ή ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ? ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ .ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ: ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ! ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ 7:15 ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ , ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ , ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΤΡΩΝΕ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ! ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ….ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ –ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ – ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΙ Ή ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΟΜΟΥ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ : Ως προϊστάμενοι Διεύθυνσης ή αντίστοιχου ή ενδιάμεσου (μεταξύ Διευθύνσεως και Τμήματος) επιπέδου οργανικών μονάδων επιλέγονται υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ ή TE με βαθμό Α΄, οι οποίοι έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Διεύθυνσης ή Υποδιεύθυνσης ή προϊσταμένου Τμήματος. Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις προϋποθέσεις αυτές επιλέγονται υπάλληλοι με βαθμό Α΄. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕ Ή ΤΕ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ Α’? ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ …ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ! ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΛΑΘΟΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΔΑΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΝΟΜΩΝ –ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ-, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ! ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΗΜΟΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΧ ΑΔΑΕΙΣ ( ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 5.55 μμ παραθέτεις βεβαίως τον νόμο αλλά δεν ξέρεις να διαβάζεις Νόμους.Ο υπάλληλος με βαθμό Α επιλέγεται όταν δεν υπάρχουν υπάλληλοι ΠΕ ή ΤΕ οι οποίοι έχου διατελέσει προϊσταμενοι Δ/νσης κλπ.Δυστυχως για μερικούς στον Δήμο μας υπάρχουν διατελέσαντες Δ/ντές Τμηματάρχες κτλ΄΄Οσο για το υπερόπτης να ξέρεις ότι απαντάς σε άτομο που έχει κερδίσει πανομοιότυπη υπόθεση στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης.Πολύ σύντομα θα μάθεις περί τίνος πρόκειται.Εύχομαι να λυθεί το θέμα στην επιτροπή του άρθρου 152 και να μην χρειασθεί να λυθούν οι όποιες αδικίες έγιναν στα Διοικητικά και ποινικά δικαστήρια.Όσο για μερικούς κολλητούς (βλ Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και όχι μόνο) ας μην βιαστούν να καθήσουν στις καρέκλες τους γιατί δεν θα είναι για πολύ.
Και κάτι για αυτούς που θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί: Να κάνουν ένσταση στην Επιτροπη του άρθρου 152 του ΔΚΚ και σε περίπτωση απόρριψης σνα κάνουν αγωγή για ακύρωση της απόφασης στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης και αγωγή στα ποινικά δικαστήρια για αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης κλπ

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση του Δημάρχου Πέλλας ενώ φέρεται να υπογράφεται στις 23/12/2011 διανεμήθηκε στους υπαλλήλους στις 24/1/2012 έτσι ώστε να χάσουν προφανώς την προθεσμία υποβολής ένστασης.Σημειώνω επίσης ότι μετά την παρέλευση ενός μηνός από την υπογραφή από την υπογραφή της ακυρώνει στην ουσία την δυαντότητα του Γενικού Γραμματά της Περιφέρειας να προβεί αυτεπάγγελτα στην ακύρωσή της.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ 6:22 ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ (ΠΧ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ)ΚΟΙΝΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟ! ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕ Ή ΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Ή ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕ Ή ΤΕ Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ! ΕΔΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΚΟΥΦΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΝΟΜΙΚΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΡΟΙΑ? ΠΧ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟ Α΄ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟ Α' (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΟΥΦΟ ) ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Ο ΔΕ? ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΧ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ή ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΠΝΕΥΜΑ! Η ΠΧ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε είμαι ο 6.22 και συμφωνούμε.Σε γνωρίζω ότι σε τέσσερεις διαδοχικές κρίσεις την μεν πρώτη φορά αηδίασα,πέταξα την παραίτηση μου στο πάτωμα,την σήκωσαν οι ¨συναδέλφο騨 και την χρησιμοποίησαν,την δεύτερη φορά κέρδισα στην υπόθεση στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης,την τρίτη φορά πάλι είχα περιπέτειες που θέλουν χρόνο να σου εξηγήσω και η τέταρτη φορά είναι τώρα.Σε πληροφορώ ότι είμαι ο πρώτος για κατάληψη θέση ευθύνης επιπέδου Δ/νσης (δεν υπάρχει υπηρεσιακό για να προβεί σε βαθμολόγηση) αλλά σου λέω αυτά που είναι άμεσα μετρήσιμα α) Εργασιακή εμπειρία 30 χρόνων βαθμοί 300 β) Διοικητική εμπειρία παρόλες τις περιπέτειες 8 χρόνων και μάλιστα Δ/ντής όχι τμηματάρχης βαθμοί 160 σύνολο 460 όταν άλλοι δεν μπορούν να συγκεντρώσου ούτε 150.πως ορίσθηκαν Δ/ντές. Οσο αφορά στις ημερομηνίες δεν με ανησυχεί και τόσο διότι μπορεί να χάσω (δεν είμαι σίγουρος) την ρποθεσμία υποβλής της ένστασης όμως στα Διοικητικά και ποινικά δικαστήρια υπάρχουν άλλες προθεσμίες πολύ μεγαλύτερες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ????? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στον Στάμκο. Εμφάνισε ακόμη μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο, δηλαδη του αριβίστα που η δεξιά τον ανήγαγε σε άτομο ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ τον σε θέση διοικητή νοσοκομείου χωρίς κανένα ανάλογο προσόν. Το ίδιο κάνει και ο ίδιος καραμπόλες για να βολέψει τους δικούς του. Τρέμει τους υπαλλήλους με προσωπικότητα και τους ρίχνει στα τάρταρα. Οποιοσδήποτε φοβικός θα έκανε το ίδιο. Άλλωστε χρειάζεται τους γεςμεν για να εκτελέσουν τα θέλω του (ΣΔΙΤ, ΧΥΤΑ, Μεσσιανό)