Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ

Μια Ομάδα, μια Πόλη, μια Ιστορία

Με μια ανοιχτή επιστολή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών Στάθης Καστερίδης καλεί τους φιλάθλους, τους φορείς και όσους αγαπουν την ιστορική αυτή ομάδα να συμμετέχουν σε μια κοινή πρωτοβουλία για την οικονομική της διάσωση και την αποτροπή της πώλησης του ΑΦΜ της, κάτι που θα στηγματίσει την ιστορία της και θα την αφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρη της χώρας, όπως επισημαίνειχαρακτηριστικά. Στην επιστολή του κάνει αναφορά στην προσφορά της ομάδος στην πόλη και στους ανθρώπους που βρέθηκαν κατά καιρούς δίπλα σε αυτήν και καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση για την επιβίωσή της.
Το πλήρες κειμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Μια Ομάδα, μια Πόλη, μια Ιστορία
Η Αναγέννηση είναι ταυτόσημη με την πόλη μας, τα Γιαννιτσά και τα Γιαννιτσά με την ομάδα μας, την Αναγέννηση.......
Τη μοναδική εκπρόσωπο του Ν. Πέλλας στην football league -παλαιά Β΄ εθνική κατηγορία.
Κατά την μακραίωνη ιστορία του κράτους μας, τα Γιαννιτσά προσέφεραν περισσότερα από όσα πήραν από την Ελλάδα. Η Αναγέννηση προσέφερε περισσότερα στην πόλη και στο νομό από όσα δικαιούται να πάρει.
Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω παραφρασμένο ένα τίτλο τραγουδιού του αείμνηστου Άκη Πάνου και να πω αντί «Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο» «Η ζωή μου όλη είναι Αναγέννηση». Είμαστε Αναγέννηση μια ζωή, είμαστε Αναγεννησιακοί.
Επειδή αυτές τις μέρες κυκλοφορεί ευρέως ότι οι διοικούντες της Αναγέννησης διαπραγματεύονται να την παραχωρήσουν, να την πουλήσουν, να την εκχωρήσουν στην ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά αδιέξοδα προσπαθούν με αυτόν τον ¨έξυπνο¨ τρόπο να δώσουν ΑΦΜ στην ΑΕΚ, η οποία θα γλιτώσει τα δυσβάσταχτα χρέη και παράλληλα θα πετύχει την οικονομική της εξυγίανση. Η ομάδα μας, προφανώς θα πάρει κάποια χρήματα για να ξοφλήσει τα χρέη της, τα οποία σε σχέση με της ΑΕΚ μάλλον είναι από μηδαμινά έως ανύπαρκτα . Μάλιστα, θα δοθεί και νέος τίτλος – για τον πρώτο χρόνο - στην ομάδα (σε ποια από τις δύο αναρωτιέμαι). ΑΕΚ Αναγέννηση Γιαννιτσών ή Αναγέννηση Γιαννιτσών ΑΕΚ με έδρα την Αθήνα και όλα θα είναι καλά. Αφού και τα χρέη της σημερινής ΑΕΚ με την υπάρχουσα κατάσταση θα διαγραφούν ή δεν θα εισπραχθούν ποτέ και η Αναγέννηση θα πάρει και το σχετικό «μπαχτσίσι».
Το σενάριο αυτό έπαιξε και πριν μήνες με τον Ηρακλή αλλά δεν πραγματοποιήθηκε αφού οι διοικούντες μας, το απέρριψαν με σκεπτικό ότι «Δεν πωλείται η Ιστορία μας». Μέχρι εδώ καλά. Τώρα όμως, αρχίζουν τα δύσκολα. Και ρωτώ, τώρα πωλείται η Ιστορία μας; Γιατί η πολυαγαπημένη ομάδα μας να οδηγηθεί σε αυτήν τη διαδικασία διαγραφής του ονόματος και της ιστορίας της; Τι άλλαξε και πρέπει μια πετυχημένη πορεία τόσων ετών να γίνει παρελθόν; Να αποκτήσει ημερομηνία λήξης, σαν ακατάλληλο, ανεπιθύμητο, αναλώσιμο προϊόν; Από τη μια η ιστορία της ομάδας μας δεν ανήκει σε κανένα για να έχει το δικαίωμα να τη διαπραγματεύεται και από την άλλη η ιστορία της ομάδας ανήκει στον καθέναν από εμάς και έχουμε την υποχρέωση να την προστατέψουμε. Για αυτήν την ομάδα συνέβαλε και συμβάλει διαχρονικά η κοινωνία των Γιαννιτσών με την έμπρακτη στήριξη της, συνέβαλε και συμβάλει διαχρονικά κάθε δημοτική αρχή της πόλης με τη συντήρηση και συνεχή αξιοποίηση και αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων που δραστηριοποιείτε η ομάδα. συνέβαλε και συμβάλει ο κάθε Γιαννιτσώτης ξεχωριστά με το δικό του τρόπο.
Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο μοναδικός (εφόσον υπάρχει) λόγος παραχώρησης, είναι ο οικονομικός. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος που να οδηγεί την ομάδα μας, σε αυτήν την περιπετειώδη πρόταση- λύση.
Σίγουρα η ομάδα είναι ΠΑΕ και οι μέτοχοι, οι οποίοι την στηρίζουν δεν έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να είναι αιμοδότες με κίνδυνο να πουλήσουν την προσωπική τους περιουσία ή να στερηθούν την προσωπική τους ελευθερία! Κανένας μας δεν το θέλει και κανένας μας δεν το επιθυμεί. Μακριά από όλους μας.
Πριν ωστόσο περάσουμε στην πρόταση στήριξης της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας που λέγεται Αναγέννηση Γιαννιτσών, ας εξετάσουμε και το σενάριο- το οποίο εκ προοιμίου απορρίπτουμε- να ξαναφτιάξουμε την ομάδα από την αρχή, Έτσι, δεν θα έχουμε και κανένα χρέος πουθενά, ούτε στους ποδοσφαιριστές, ούτε στο ΙΚΑ, ούτε στην Εφορία κλπ..
Θα έχουμε όμως ένα υπέρογκο και ανεξόφλητο χρέος απέναντι στην ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης μας. Η επόμενη ημέρα θα βρει τους φιλάθλους της, να μην αγωνιούν και να μην βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα. Θα βρει τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της, να ψάχνουν για άλλες ¨πολιτείες¨. Όταν μάλιστα ολόκληρη η Ελλάδα είναι σε μόνιμη πλέον κατάσταση ανεργίας, αυτούς θα σκεφτούν; Οι διοικούντες δεν θα έχουν ούτε εξώδικα, ούτε το βραχνά των επιταγών, ούτε την απειλή της δικαιοσύνης κλπ.. Θα έχουν όμως κάτι που θα τους βαραίνει ανεπανόρθωτα σε όλη τους τη ζωή. Το γεγονός ότι επί των ημερών τους, η Αναγέννηση Γιαννιτσών πουλήθηκε, εκχωρήθηκε, παραχωρήθηκε κλπ..
Θα μου πείτε ενδεχομένως, αυτοί δεν μάτωσαν, δεν πόνεσαν, δεν πλήρωσαν και πληρώνουν; Για αυτούς δεν λέγαμε «μπράβο» και ζητωκραυγάζαμε; Για αυτούς δεν αναρτήσαμε πανό στο γήπεδο με στόχο το όνειρο μας η Αναγέννηση Γιαννιτσών να ανεβεί στην Β’ Εθνική κατηγορία ; Αυτοί δεν το πετύχανε; Και τώρα τους βάζουμε στο στόχαστρο και τους ¨απειλούμε¨ με τη φράση « Μη διαγράφεται την ιστορία μας» και ας πάτε φυλακή.
Όχι, δεν είναι έτσι. Εμείς τους στηρίξαμε και εμείς θα τους στηρίξουμε. Πώς όμως; Μόνο με λόγια; Όχι βέβαια, και στην πράξη. Και ποια είναι αυτή; Ποιος έχει στα χέρια του τη μαγική λύση; Γιατί στο μυαλό όλοι την έχουμε. Όλοι έχουμε, περισσότερο ή λιγότερο καλοπροαίρετα άποψη, για το τι πρέπει να γίνει. Εδώ και τώρα, αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς, ξεκινώντας πρώτα ηθικά να βοηθήσουμε την ομάδα μας, προβάλλοντας το συναίσθημα και την ιστορία της. Τι πρέπει λοιπόν να γίνει άμεσα;

ΙΔΟΥ η πρόταση.

Πρόσφατα ψηφίσθηκε το πολυνομοσχέδιο για τα χρέη προς το δημόσιο, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς κλπ., το οποίο δίνει προθεσμία μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2012 για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Άρα λοιπόν, χρειάζεται άμεσα, σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για πλήρη, αναλυτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση από τη Διοίκηση των εξόδων – οφειλών. Σε ποιους, πόσα και πότε πρέπει να πληρωθούν. Εδώ πρέπει να συνδράμουμε όλοι οι ενεργοί πολίτες –φίλαθλοι –οπαδοί της θρυλικής ομάδας μας, να δημιουργήσουμε έναν ειδικό λογαριασμό για την σωτηρία της ομάδας, τον οποίο θα τον ενισχύουμε άλλοι από το περίσσευμα τους και άλλοι από το υστέρημα τους.
Πρέπει άμεσα να δημιουργηθεί επιτροπή από καταξιωμένους συμπολίτες μας συνδεδεμένους με την ιστορία της ομάδας η οποία θα προχωρήσει στη σύσταση ταμείου σωτηρίας με διαφάνεια και αποδείξεις για να απευθυνθεί στους συμπολίτες μας επώνυμα και υπεύθυνα με σκοπό να καταθέσει ο καθένας με το όνομά του τον μικρό ή μεγάλο οβελό του για την σωτηρία της ομάδας.
Κατάληξη όλης αυτής της σκέψης είναι, από τα χρήματα αυτά να πληρωθούν χρέη της ομάδας προς το δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς, γιατί οι υπόλοιπες τρέχουσες δαπάνες πιστεύουμε ότι μπορούν να αντιμετωπισθούν από θεσμοθετημένα έσοδα και από τους μετόχους.
Ξεκάθαρες κουβέντες για ξεκάθαρους λογαριασμούς και «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».
Σε αυτό λοιπόν το κάλεσμα, οι παλαίμαχοι πρέπει να είναι πρωτοπόροι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τη λαμπρή σταδιοδρομία τους στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και έγινα γνωστοί, αγαπητοί και αναγνωρίσιμοι από τον κόσμο γιατί έπαιζαν στη συγκεκριμένη ομάδα. Ενδεικτικά αναφέρω τους: Αφοι Νεοφυτίδη, αφοι Σεβαστιάδη, αφοι Δημτσούδη, Γ. Τσομπάνη, Εμ. Παπαστόϊτση, Χ. Βόλτσο, και όλη η φουρνιά τους και οι επόμενοι Γ. Βένος, Εμ. Φασόλης, Στ. Κούλογλου, Φ. Ματζούκης, Γ. Τσιμπίνης ,Π. Τσαλκιτζής, Χρ. Καλαϊτζίδης, Ι. Γυριχίδης, Ν. Παναγιωτίδης, Σιδηρόπουλος και όσοι έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στο βιβλίο της ομάδας και είναι πάρα πολλοί.
Έχω την αίσθηση, την αντίληψη αλλά και την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθούμε. Γιατί από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, πέρασαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και μέσα από την σταδιοδρομία αυτή, όπως προαναφέραμε, άλλους τους γνώρισε το ευρύ κοινό, όπως εμένα, άλλοι έκαναν επαγγελματική καριέρα ως ποδοσφαιριστές, άλλοι μπήκαν σε δουλειές και έφαγαν όλοι ψωμί και τάιζαν τις οικογένειες τους και ελάχιστοι ίσως να νοιώθουν αδικημένοι ή να αδικήθηκαν πράγματι. Αλλά σε μια τέτοια μεγάλη ιστορική διαδρομή όλα συμβαίνουν.
Γιατί στην ιστορία της Ελλάδας καταδικάστηκαν ήρωες. Για την αξιόλογη ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης μας, ας καταδικάσουμε την καχυποψία και τη διχόνοια. Να μην ξεχνάμε ότι υπήρξαν φίλαθλοι συντοπίτες μας που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο γήπεδο της Αναγέννησης. Τόση αγάπη και τόση αφοσίωση είχαν στην ομάδα. Να μην μεμψιμοιρούμε αυτές τις στιγμές. Να δώσουμε όλοι χείρα βοηθείας σ’ αυτό το ειδικό ταμείο της αλληλεγγύης και σωτηρίας της ομάδας.
Εμείς πρέπει να το λειτουργήσουμε και να το αξιοποιήσουμε, με επώνυμες προσφορές αρχής γενομένης από πολιτικούς (Υπουργούς, βουλευτές εν ενεργεία και τέως, δημάρχους, κλπ), πολιτευτές, καταξιωμένους συνδημότες μας του εξωτερικού, παλιούς ποδοσφαιριστές, απλούς φιλάθλους και όλοι όσοι νοιώθουν ότι αυτή η πρόταση κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Άλλοι με 50 ευρώ, άλλοι με 100 ευρώ και άλλοι με περισσότερα μηδενικά, ο καθένας με την οικονομική του επιφάνεια, τη διάθεση και τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα μας.
Πέρα των ανωτέρω προσώπων που πιστεύουμε ότι πρέπει από τους πρώτους να συνεργήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση ενίσχυσης του ειδικού ταμείου της ομάδας, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στους παλιούς διοικούντες, οι οποίοι ξόδεψαν χρήματα, πόνεσαν, δάκρυσαν, πήραν λίγη χαρά και μοιράστηκαν αρκετή δόξα από τις λαμπρές σελίδες της πετυχημένης ιστορικής πορείας της Αναγέννησης. Συνέδεσαν το όνομα τους με τις νίκες και τις επιτυχίες της ομάδας και έγιναν γνωστοί και αγαπητοί στο φίλαθλο κόσμο για αυτό. Ορισμένα χαρακτηριστικά ονόματα που μπορώ να θυμηθώ είναι: Χαρίσης, Γκοτζαμάνης, Ζαγανίδης, Ζωγράφος, Τσολάκης, Καραβάτσης, Σιταράς, Χαχούδης, Καρατσώρης, Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος, Ιορδανίδης και νεότεροι…Σίγουρα οι εν ζωή είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν.
Μην ξεχνάμε τέλος τους φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής που αν θέλουν, μπορούν να βοηθήσουν.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν παίζουμε με την ιστορία της ομάδας μας και μέσα από ανάλογες πρωτοβουλίες δεν τίθεται άλλη διεκδίκηση πέρα από τη σωτηρία της. Και αυτό γιατί όπως πολλοί άλλοι αυτή την ομάδα, την αγαπάμε την πονάμε και πιστεύουμε στην οικονομική ευρωστία της.

Ας λειτουργήσουμε όλοι συναινετικά και ας βοηθήσουμε στο πρώτο κάλεσμα της Δευτέρας που μας έρχεται. Ο χρόνος είναι λίγος, αλλά και πολύς, αν ξεκινήσουμε πάραυτα. Οι σκέψεις και οι απόψεις μου, ίσως αναθερμάνουν την αγάπη κάποιων που έχουν αποσυρθεί από την ομάδα μας. Ίσως ευαισθητοποιήσουμε άλλους και όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε το θαύμα. Την οικονομική αναγέννηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Τη διατήρηση της περήφανης ιστορίας της. Ας μην ξεχνάμε όλοι μας ότι, όταν μας ρωτούσαν κάποιοι στο στρατό ή αλλού «από πού είσαι;», λέγαμε από τα Γιαννιτσά. Όσοι ήξεραν την Αναγέννηση έλεγαν με θαυμασμό «εσείς έχετε την ομαδάρα σας». Όσοι δεν την ήξεραν έλεγαν, «από πού; Από τα Γιάννενα;»
Ήρθε λοιπόν η ώρα να σηκώσουμε το βαρύ φορτίο εμείς οι φίλαθλοι. Εδώ και τώρα.
Μια ιστορική φράση από ένα μεγάλο πολιτικό ηγέτη να τη μετουσιώσουμε σε πράξη.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΗΚΕΙ στους ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ!!!

Με εκτίμηση και όσο μπόρεσα να αγγίξω το συναίσθημά σας, σας ευχαριστώ και παράλληλα ζητώ συγνώμη για το θάρρος που πήρα να εξωτερικεύσω τις απόψεις μου.

Μια ζωή Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Στάθης Καστερίδης
Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης
Φίλαθλος και Οπαδός της



16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
1. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
2.ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.
1.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ.
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ.. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ.ΑΛΛΙΕΥΟΥΜΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΔΑΚΡΥΑ.
2.ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΤΑ ΚΕΡΔΗ Ή ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΧΩΡΙΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Ή ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

mprabo kyrie kasteridh gia thn agaph sas gia ta giannitsa.as bgoyn kai aloi eponyma an exoyn to taros na mas deiksoyn oti tin agapane alitina.kai pali mprabo gia ta kala soy logia poy agkizoyn opion agapah pragmatika ayth tin omada

Ανώνυμος είπε...

eisai poly gelasmenos aderfe. makari o kasteridhs na katebi gia dhmarxos giati exei akseioprepeia htos kai eilikrinia.an exeis amfibolies ela 7 h ora sto ergatiko kentro gia na doyme posa lefta ta doseis xoybarnta e xoybarda .mia zoi anagenhsh.

Ανώνυμος είπε...

mprabo kasteridh mas sygkinises oloys.oloi mazi gia tin megalyteri mas agaph thn anagenhsh

Ανώνυμος είπε...

na lelebose kasteridh gia tin agaph soy gia tin polh kai tin omada mas na eisai kala

Ανώνυμος είπε...

den teloyme malakes sto gipedo re opsime poy emates na eksetazeis 2 pragmata a sixtir.mprabo kasteridh lebenth pesta ola ekso apo ta dontia min toys katalabeneis kai kati akoma poy teriazei se sena kasteridh kataros oyranos den fobate

Ανώνυμος είπε...

den polite den paraxorite den ekbiazete na eisai kala kyrie kasteridi min masas kanenan.oloi i poli einai mazi soy giati eisai antras me a kefaleo kai pali mprabo

Ανώνυμος είπε...

kasteridh eimai mazi soy giati edeikses oti aksies kai eidees den agorazonte oyte poylioynte.na eisai etsi panta alitinos

Ανώνυμος είπε...

gianitsara agaph moy glykia s exo panta mesa stin kardia oli mazi kasteridh gia ta 60 xronia istorias mas.kato ta xeria apo thn anagenhsh mas

Ανώνυμος είπε...

60 xronia istoria den ksepoylioynte gia mia malakia.i zoi mas oli mono anagenhsh

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ..... ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

o 2:41 mexri ton 3:29 einai profanvws to idio proswpo,to onoma kai aytoy einai kasteridhs alla o mikros.Kala pws ginete mesa se mish wra na grafontai 10 sxolia syghnitika gia ton sta8h me ton idio grafiko xarakthra?xaxaxaxaxaax kanto me tropo toulaxiston

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΕΙΔΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ???

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΛΑΘΛΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΚΑΣΤΕΡ ΕΙΠΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΟΝΕΠΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΑ Α........Α ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ .ΠΡΟΧΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΕΙΝΗ Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ .ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Σ.Φ.Α.Γ.