Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Παζάρι για την πώληση του ΑΦΜ της Αναγέννησης Γιαννιτσών … σε ομάδα της Super League

Οι φήμες που θέλουν ομάδες της Super league να διαπραγματεύονται με τον πρόεδρο και τον βασικό ιδιοκτήτη της Αναγέννησης Γιαννιτσών έχουν φουντώσει το τελευταίο διήμερο. Και φυσικά όχι τυχαία αφού σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλη Αθηναϊκή ΠΑΕ προχώρησε σε μια διερευνητική κίνηση για να διαπιστώσει αν και με ποια ανταλλάγματα, οι υπεύθυνοι για την τύχη της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ΑΦΜ της ομάδος. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν σήμερα να υπάρχει συνάντηση με παράγοντες μεγάλης ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης μετά από απαίτησή τους για το ίδιο θέμα. Βέβαια όλα αυτά εντάσσονται στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί......
 στο ποδόσφαιρο μετά την οδηγία της UEFA που καλείται να εφαρμόσει και η ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία οι ομάδες που έχουν χρέη προς το δημόσιο η προς τρίτους (ποδοσφαιριστές, προπονητές κ.λπ.) και δεν έχουν προχωρήσει στη ρύθμισή τους υποβιβάζονται στη ερασιτεχνική κατηγορία.
Από την πλευρά της Αναγέννησης Γιαννιτσών υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα λόγω της μη καταβολής της επιχορήγησης από τον ΟΠΑΠ αλλά και της άρνησης του δήμου να συμβάλλει οικονομικά στην στήριξη της ομάδας, όπως είχε συμφωνηθεί στο παρελθόν. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί ενώπιον του δικαστηρίου η μη καταβολή των δόσεων της παλαιότερης ρύθμισης με το ΙΚΑ, με κίνδυνο να καταδικαστεί ο σημερινός πρόεδρος της ομάδος που ουσιαστικά δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη αυτά.
Όπως και να έχουν τα πράγματα είναι ντροπή και μόνο που συζητείται το ενδεχόμενο παραχώρησης του ΑΦΜ της ομάδος.
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν είναι ούτε Κασσάνδρα, ούτε ΑΕ Ποντίων, ούτε Αναγέννηση Επανομής. Είναι μια ομάδα με ιστορία, κόσμο και βαρύ όνομα και το αποδεικνύει μέσα στα γήπεδα της Football League φέτος.
Αυτοί που θα οδηγήσουν την ομάδα σε αυτή την εξευτελιστική και άκρως ταπεινωτική κίνηση, δεν αγαπούν την πόλη και το ποδόσφαιρο της και επομένως δεν έχουν θέση εδώ.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η Δημοτική Αρχή οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλία για να εκτονώσει τα προβλήματα, όχι γιατί το ζητά ο φίλαθλος κόσμος αλλά γιατί έχει χρέος απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που συνδέθηκαν με την μεγάλη της ποδοσφαιρική ιστορία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!!

Σ.Φ.Α.Γ ΘΥΡΑ 5 είπε...

ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ",ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

dhmarxe na eksafanisths apo thn poli an ginei kati teteio prosexe kala min pezeis me tin omada mas ta alakseis nomo....

Ανώνυμος είπε...

Η αεκ ειναι που θελει το αφμ της αναγεννησης γιατι με τα χρεη που εχει, το χρονου δεν παιρνει αδειοδοτηση, και πεφτει στο ερασιτεχνικο(οχι βεβαια πως αν μεινει οπως ειναι θα την ριξουν. 'μεγαλη' ομαδα ειναι)

Ανώνυμος είπε...

Soap re SFAG THIRA 5 pou einai katadikasmenos giati denthelei an plirosei at xrei tou Afragou karaoglanidi Kai tou Epixirimatia Delioridi ? Akouses ti eipe o Delioridis ? Eipe Oti I anagenisi einai Mia ependysi ki ego symfono mazi tou Ara na plirosei monos tou tin maggia tou

Ανώνυμος είπε...

To kone to ekane o Nousikirou me ton Kougia sto mats tis anagennisis.
Pali evale to xeraki tou o megaloparagontas gia na meinei i poli xoris omada kanontas ta xatiria ton edessaion.
A re Alki foumo pou tha fas
Ela na zitiseis psifo sta giannitsa ta giaourtia se perimenoun