Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Απόηχος Εγκαινίων Εκλογικού Κέντρου Συνδυασμού "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε"

Γρηγόρης Στάμκος
"Δεν κοιτάμε πίσω - Γράφουμε ιστορία"
  Με μία μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών δημοτών της Πέλλας πραγματοποιήθηκαν  την Πέμπτη το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε.
“Δεν κοιτάμε πίσω. Μαζί γράφουμε ιστορία”, είπε στην ομιλία του ο δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού Γρηγόρης Στάμκος. Ο κ. Στάμκος αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που έγιναν στη θητεία του και κυρίως στο οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου. “Τα εκατομμύρια δεν είναι παιχνίδια. Δεν είναι μόνο τα νούμερα που χρωστούσαν και πληρώθηκαν, είναι και οι διαδικασίες που μπήκαν και που πλέον δεν επιτρέπουν ....
μαύρα κονδύλια και αυθαιρεσίες σε κανέναν”.
Ο κ. Στάμκος μίλησε για τα έργα υποδομής που γίνονται σε όλο το Δήμο, για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου, για την υποστήριξη των δράσεων αλληλεγγύης και για το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης. “Κάνουμε έργα που δεν έγιναν εδώ και δεκαετίες. Τότε που οι άρχοντες του τόπου είχαν λεφτά με ουρά, αλλά νοιάζονταν για τη βιτρίνα”, είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Στάμκος ζήτησε από τους δημότες μία μεγάλη, καθαρή νίκη, που θα σημαίνει ισχυρή πλειοψηφία στο Δήμο. “Δε μας φτάνει η πλειοψηφία, δεν έχει νόημα που είμαστε μπροστά και στην αγάπη του κόσμου και στις δημοσκοπήσεις. Δεν μας φτάνει που το άθροισμά των δύο διεκδικητών μας δεν φτάνει τη δική μας δύναμη. Λέμε όχι σε αοριστίες, πειραματισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες”, είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: